Uinta Brewing Company on USA:ssa, Utahin osavaltiossa Salt Lake Cityssa toimiva craft-panimo, joka on perustettu vuonna 1993. Panimo on nimetty Utahissa sijaitsevan Uinta-vuorijonon mukaan ja myös panimon valmistamat oluet ovat saaneet inspiraationsa kotiosavaltiostaan ja sen luonnosta. Panimo toimii täysin tuuli- ja aurinkovoimalla, ja se on Utahin osavaltion ensimmäinen täysin uusiutuvalla energialla toimiva yritys.

uintasolar

Ensi viikosta alkaen seuraavien olutravintoloiden hanasta: Brasserie L’Amour, Bar MolotowOluthuone LeskinenBier-BierKultainen ApinaCraftersOne PintCosmic Comic CaféWilhelm Public HouseO’Hara’s FreehouseMaltainen MetsoHarry’sOlutravintola Konttori.

Kolme olutta myös Alkon tilausvalikoimaan 24.10. alkaen: Uinta Hop Nosh IPA, Hop Nosh Tangerine IPA sekä Detour tupla-IPA.