Evil Twin Brewing palaa Suomeen Diamondin jakelussa

Craft oluiden ehdotonta huippua edustava Evil Twin rantautuu Suomeen usean tuotteen voimalla lähipäivien ja viikkojen aikana. Mukana tämänkertaisessa erässä mm. Falco IPA, Citra Sunshine Slacker, Modern IPA ja Wet Dream. Oluet tulevat ensin jakeluun ravintolapuolelle, sekä hanatuotteena että pullona/tölkkinä.

Alkon tilausvalikoimiin saamme muutaman viikon päästä monenlaista imperial stoutia ja porteria, mm. Lil B, I love You with My Stout sekä bomber-pulloissa Imperial Doughnut Break ja Liquid Double Fudge. Määrät ovat tietysti rajallisia, joten näiden kanssa kannattaa olla hereilä.

Oluiden takana oleva artisti Jeppe Jaernit-Bjergso on etabloitunut vahvasti USAan, ja nämä oluet on kaikki pantu Two Roads-panimolla Connecticutissa. Jeppe on aloittanut myös oman panimon rakentamisen New Yorkiin, ja sen avajaisia suunnitellaan alkukesään!

Lisätietoa mm. eviltwin ja ratebeer