Maanantaina 19.12. tulee taas pari mielenkiintoista uutuus-tuotetta tilausvalikoimaan BrewDog Punk IPA 50 cl tölkissä. Skotlantilaisen suosikkipanimon lippulaiva Punk IPA on saatavilla jatkossa myös puolen litran tölkissä. Tölkki vastaa erilaisiin kulutustilanteisiin kuin pullo. Tölkki on yleisesti arvioitu myös oluen säilyvyyden kannalta parhaaksi pakkaukseksi, sillä se on täydellisen ilma- ja valotiivis. Tölkki myös viilenee nopeammin.

Founders Backwoods Bastard 35,5 cl pullossa Vuosittain saapuva limited edition-olut Michiganiläiseltä huippupanimolta. Tämä olut ei jätä ketään kylmäksi: maussa lämmintä skottiviskimäisyyttä, tammisia bourbon-vivahteita, savua ja karamellimaisuutta. Nauti riittävän lämpöisenä (12-16 C) rauhassa ilman kiirettä.

2011-10-31-backwoods-bastard

brewdog_pienibrewdog_pienibrewdog_pienibrewdog_pienibrewdog_pienibrewdog_pieni