Jo klassikoiksi muodostuneet, tummat paahteiset oluet saapuvat Alkon tilausvalikoimaan toukokuun lopussa. Tanskalaisen Evil Twinin tuhdit olutherkut Imperial Mexican Biscotti Cake Break ja Even More Jesus ovat molemmat suosittuja nautiskeluoluita, joissa on omat piirteensä.

Imperial Mexican Biscotti Cake Break on Westbrook Brewing Co. kanssa yhteistyössä pantu imperial stout, jonka valmistuksessa on käytetty niin manteleita, kahvia, kanelia, habanerochilejä, kaakaonibsejä kuin vaniljaakin.

Even More Jesus on taas jopa taivaalliseksi ylistetty sysimusta, paksu ja soljuva olut, joka hurmaa kaikki.  Oluen omintakeisesta nimestä itse tekijä Jeppe Jarnit-Bjergsøn kertoo näin:

Even More Jesus actually came from a lost in translation thing, with me being from Denmark. I was discussing something about prices with a business partner, and we were sending emails back and forth, and one of the prices was really high, and I wrote, “Jesus, this is expensive.” And then I did another one, and it was even more expensive, and wrote, “even more Jesus.” And his reply was, “I don’t care how expensive it is, the next beer you make has to be called Even More Jesus.”

Imperial Mexican Biscotti Cake Break 10,5%

Even More Jesus 12%

Molemmat löytyvät Alkon tilausvalikoimasta 25.5. alkaen.

evilmib

hgjjf