Brewdog on skottilainen panimo, joka on pannut olutta vuodesta 2007. Se on maailman ensimmäinen joukkorahoitteinen panimo, jonka nimen ympärille on perustettu lukuisia teemabaareja ympäri maailmaa, Helsinkiä myöten.

Brewdog tunnetaan panimona, joka toi käsityöläisoluen käsitteen tunnetuksi ja liitti vallankumouksen olueen. Brewdogin oluet ovat rouheita ja maukkaita sekä mielekkäitä suomalaiselle oluenystävälle. Lisäksi Brewdogin oluissa on tietty asenne, joka kiinnostaa edelleen oluenjuojia ympäri maailmaa.

Suomessa Brewdogin valikoima on laaja ja siitä löytyy oluita niin tottuneelle oluenharrastajalle kuin oluesta kiinnostuneelle kokeilijallekin.  Panimon oluille on tyypillistä trendikkäiden amerikkalaisten humalalajikkeiden käyttö sekä monimuotoinen makumaailma.

Voit hankkia näitä Bredogin oluita Alkoista: Kuuluisa Punk IPA, vahva Hardcore IPA, maukkaan katkera JackHammer, karamellimainen 5AM Red Ale, greippinen Elvis Juice ja paahteinen Cocoa Psycho.

Kaupasta löytyy myös runsaasti Brewdogin oluita, kuten vaikka sitrusmainen Punk Pale Ale, raikas Dead Pony Club, pehmeän paahteinen Jet Black Heart ja miedon oluen ystäville 0,5% Nanny State.

Lisäksi etsi Brewdogin laajaa hanaolutvalikoimaa ravintoloista!

brewd