Kauppojen olutvalikoima täydentyy entisestään, kun hyvinvarustetuista Keskon ja SOK:n myymälöistä löytyy tästä viikosta alkaen lisää kiinnostavia oluita sekä kansainvälisiltä kuin suomalaisiltakin pienpanimoilta.

Amerikkalaisen Stone-panimon Go To IPA- ja Little Bastard Ale-olutta saa nyt kierrätettävässä tölkissä samoin kuin porilaisen Beer Huntersin Mufloni APA-oluttakin.  IPAn ja muiden sitrusmaisen humaloinnin suosijoiden kannattaa etsiä myös havajilaisen Kona Brewingin Hanalei Session IPA sekä englantilaisen Oakham-panimon Citra ale.  Kokeile nyt lisäksi hedelmäisen raikasta Miss Hooter White IPA-olutta hollantilaiselta Het Uiltje-panimolta. Pils-oluista pitäviäkään ei ole unohdettu, vaan nyt kaupoista on saatavilla myös norjalaisen Amundsenin panimon Run to the Pils pienessä palautustölkissä.

Alkoholittomien oluiden valikoimaa täydentää St.Petersin Without-olut, joka on sarjassaan hieman harvinaisempi, maukas amber ale.

Etsi suosikkisi kaupasta!