Kuuman kesän juomaksi sopii raikas gose- olut, jossa on kevyt alkoholiprosentti, kirpeä maku ja suolaa. Tämä sitruunaruoholla maustettu, merisuolaa sisältävä, tanskalaisen To Ølin Lemograss Gose on oiva hellepäivän juoma, jossa tuntuu myös amerikkalaisen Citra-humalan sitrusmainen aromi. Laita aurinkolasit päähän, gosea lasiin, viereen vadelmajäätelö ja nauti kesästä!

Tiesitkö: Oluen etiketin on suunnitellut tunnettu tanskalainen graafikko Kasper Ladet, joka kertoo oluen etiketistä itse näin:

”Etiketin perustana on kuva pohjois-Kööpenhaminassa sijaitsevassa Nordhavnenin satamassa oleva säiliö, jossa oli rikkonaista lasia. Minua viehättivät rikkonaisen lasin varjot ja värien vaihtelevuus kirkkaasta syvän tummaan.”

To Ol Lemongrass Gose 4,1 % / 0.33 l plo / Alkosta ja päivittäistavarakaupoista

to-ol-lemongrass-gose.jpg