Amerikkalainen Stonesin panimo on tunnettu varsinkin IPA-oluistaan mutta panimolta löytyy taitoa panna monipuolisia ja kekseliäitä tuotteita muissakin oluttyyleissä.

Nyt Suomeen on tullut panimon mustanruskean värinen, tuhti Totalitarian Imperial Russian Stout -olut, jonka paksun paahteisen maun kruunaa kaunis kahvin aromi. Oluen maussa tuntuu myös paksua suklaisuutta, suutuntuman ollessa täyteläisen runsas. Totalitarian Imperial Russian Stout -oluen humalointi tuntuu tasapainoisena, sen aromien tukiessa oluen paahteisuutta. Tämä olut on oiva suklaakakun kylkeen tai pitkään haudutetun härkäpadan kanssa. Kokeile myös rasvaisten sinihomejuustojen kera jälkiruuaksi.

Stone Totalitarian Imperial Russian Stout 10,6% / 65 EBU / 0,35 l plo

Alkon tilausvalikoimasta.

stone-totalitarian-imperial-russian-stout.jpg