To Øl on tanskalainen mikropanimo, joka valmistaa tyylikkään kekseliäitä ja erittäin korkealaatuisia craft-oluita. Panimo on viimeisen kymmenen vuoden aikana noussut maailman arvostetuimpien panimoiden joukkoon.

Panimon tarina sai alkunsa, kun kaksi nuorta miestä, Tobias Emil Jensen sekä Tore Gynther tutustuivat kemianopettajaansa, jonka kanssa he alkoivat valmistamaan oluita. Heidän opettajansa, joka sattui olemaan niinkin nimekäs kaveri kuin Mikkel Borg Bjergsø, päätyi perustamaan oman Mikkeller-panimonsa ja Tobias sekä Tore jatkoivat yhdessä kotioluiden panemista. Lopulta vuonna 2010 kaksikko laittoi pystyyn oman panimonsa, jonka nimeksi tuli To Øl (”Kaksi Olutta”).

To Øl on aiemmin toiminut kiertolaispanimona, valmistaen oluensa muiden panimoiden tiloissa. Pitkän suunnittelun ja valmistelun tuloksena he ovat vihdoin saaneet avattua Tanskan Svinningeen ikiomat panimotilansa, joita he kutsuvat To Øl Cityksi.

Maaliskuussa HOK-Elannon OlutHuoneissa on kuukauden oluena To Øl Whirl Dominaton, joka on ensimmäinen Svinningen panimossa pantu IPA.

To Øl Whirl Dominationia pääset maistelemaan pääkaupunkiseudulla seuraavissa olutravintoloissa: Amsterdam, Angleterre, Joutsen, Kaisla, Kitty’s Public House, Konepaja, Kuikka, Poseidon, Ratamo, Rotterdam, Sailor’s, Ølhus Københaven, Ølhus Stockholm, Ølhus Helsinki, William K. Mannerheimintie, William K. Kurvi, William K. Tennispalatsi, William K. Sello.

To Øl Whirl Domination 6.2%

Whirl Domination on moderni uuden ajan IPA, jossa humalat todella pääsevät oikeuksiinsa.
Samean utuinen, raikas IPA, jossa troooppista hedelmäisyyttä, roppakaupalla sitruksista raikkautta sekä sopivasti mäntyisyyttä. Keskiasteinen katkerointi, humalalajikkeina tässä maukkaassa IPAssa on käytetty Simcoeta ja Cryo Citraa.