Tervetuloa CraftBeerClubFinlandiin (CBCF)!

Klubi on luotu palvelemaan suomalaisia craft oluiden harrastajia, ja se tapahtuu kertomalla ensimmäiseksi klubin jäsenille viimeisimmistä, mielenkiintoisista uutuuksista eri jakelukanavissa (Alko, ravintolat, päivittäiskaupat).Liittymällä (maksuton) klubiin, varmistat tiedonsaannin ensimmäisten joukossa, myös varsinkin rajallisen saatavuuden oluissa. CBCF:n takana on craft oluiden suomalainen pioneeri ja maahantuoja Diamond Beverages.Me uskomme, että sekä kotimaisten että ulkomaalaisten craft oluiden Suomen valloitus on vasta alkamassa. Lisäksi me aiomme olla merkittävässä roolissa tässä jatkossakin,ja entisestään lisätä tarjontaa mahdollisimman laajalla jakelulla.

images_2

Miten klubi toimii?
Jättämällä yhteystietosi uutiskirjettä varten, annat suostumuksen uutiskirjeiden lähettämiselle sähköpostiosoitteeseesi.
Uutiskirjeet sisältävät tietoa mm.
•Uusista oluista Alkon perusvalikoimassa, kausivalikoimassa sekä harvinaisemmista tuotteista, joita saat vain tilausvalikoiman kautta
•PT-kaupan uutuuksista, sekä erikoiseristä, joita toimitetaan vain valittuihin kauppoihin. Tässä yhteydessä pystymme kertomaan myös ko. kauppojen nimet, ja näet kuuluuko lähikauppasi joukkoon.
•Ravintolapuolen uutuuksista ja erikoiseristä. Näitä oluita tulee usein vain todella rajallinen määrä, ja pystymme myös kertomaan missä eri olutravintoloissa näitä oluita voi löytää.
•Tapahtumista, kuten tap takeoverit, meet the brewer-tapahtumat, olutfestivaalit mistä meidät löytää, jne.
Uutiskirjeet ovat lyhyitä ja sisältävät lähinnä oleellista informaatiota. Tässä on tarkoitus nostaa tuote keskiöön, ja sen mistä tuotteen löytää..
Uutiskirjeitä tulee yhtä usein kuin uutuuksia ilmestyy, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Toisinaan pyrimme myös antamaan ennakkotietoa tulevasta, silloin kun tähän on riittävä varmuus.
Jos kiinnostuksesi loppuu uutiskirjeisiin, voit perua sen milloin tahansa. Koko uutiskirjetoiminta on maksutonta. Osoitetietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.