Tervetuloa Craft Beer Club Finlandiin!

Klubi on luotu palvelemaan suomalaisia craft-oluiden harrastajia.

Klubin jäsenet saavat ensimmäisinä kuulla viimeisimmistä, mielenkiintoisista uutuuksista sekä Alkossa, ravintoloissa että päivittäiskaupoissa. Liittymällä klubiin, varmistat tiedonsaannin ensimmäisten joukossa, myös varsinkin rajallisen saatavuuden oluissa.

Klubiin liittyminen on täysin maksutonta.

CBCF:n takana on craft-oluiden suomalainen pioneeri ja maahantuoja Diamond Beverages. Me uskomme, että sekä kotimaisten että ulkomaalaisten craft-oluiden Suomen valloitus on vasta alkamassa. Me aiomme olla merkittävässä roolissa tässä jatkossakin ja entisestään lisätä laadukkaiden craft-oluiden tarjontaa mahdollisimman laajalla jakelulla.

images_2

Miten klubi toimii?

Jättämällä yhteystietosi uutiskirjettä varten, annat suostumuksen uutiskirjeiden lähettämiselle sähköpostiosoitteeseesi.

Uutiskirjeet sisältävät tietoa mm.
• Uusista oluista Alkon perusvalikoimassa, kausivalikoimassa sekä harvinaisemmista tuotteista, joita saat vain tilausvalikoiman kautta
• Päivittäistavarakauppojen uutuuksista, sekä erikoiseristä, joita toimitetaan vain valittuihin kauppoihin. Meiltä saat tietää, kuuluuko oma lähikauppasi näiden valittujen kauppojen joukkoon.
• Ravintolapuolen uutuuksista ja erikoiseristä. Näitä oluita tulee usein vain todella rajallinen määrä ja kerromme myös mistä olutravintoloista näitä oluita voit löytää.
• Tapahtumista, kuten tap takeoverit, meet the brewer-tapahtumat, olutfestivaalit mistä meidät löytää, jne.

Tiiviisti laadittuja uutiskirjeitämme tulee yhtä usein kuin uutuuksia ilmestyy – välillä enemmän, välillä vähemmän. Pyrimme myös antamaan ennakkotietoa tulevasta.

Jos kiinnostuksesi uutiskirjeisiin loppuu, voit perua jäsenyytesi milloin tahansa helposti. Koko uutiskirjetoiminta on maksutonta. Osoitetietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.